PROIECTUL PROACTIV A FOST FINALIZAT IN 31 DECEMBRIE 2015. 

banner PRO

Conferinta de presa pentru promovarea proiectului ProActiv

Marți, 27 mai 2014, ora 11:00, Rin Grand Hotel București

Proiectul ProActiv va contribui la îmbunătățirea capacității de ocupare și la facilitarea accesului pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă prin implicarea angajatorilor cu locuri de muncă vacante din 15 judeţe ale ţării.

SC RomActiv Business Consulting SRL are deosebita plăcere de a vă invita la Conferinţa de presă pentru promovarea proiectului „ProActiv – Program integrat de ocupare pe piața muncii din regiunile Nord Est, Sud Muntenia și București Ilfov”.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și este implementat în parteneriat cu Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Iași, Bacău, Dâmbovița, Argeș și Ilfov și Profile Business Consulting SRL.

800 de şomeri și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din 3 regiuni ale țării, vor beneficia GRATUIT de informare, orientare și consiliere profesională, formare și instruire în domenii căutate pe piața muncii, mediere în relația cu potențialii angajatori și/sau asistență antreprenorială în scopul demarării de activități independente.

Evenimentul va avea loc marți, 27 mai 2014, între orele 11:00 și 12:00, în sala Monte Carlo a Centrului de Conferințe Rin Grand Hotel din București, Șos. Vitan Bârzești, nr.7D, etaj 13, sector 4.

La conferință sunt așteptați să participe reprezentanți ai agențiilor județene de ocupare a forței de muncă, agenți economici și jurnaliști. Vă invităm să vă facem cunoscute oportunităţile oferite prin proiect şi să ne susţineţi în acţiunile de promovare a obiectivelor proiectului. Participanții vor avea ocazia să discute despre posibilitățile de colaborare rezultate din implementarea acestui proiect în cadrul unui bufet suedez care va urma conferinței de presă.

Vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră până în data de 23 mai 2014, ora 16.00 la telefon 0725.679.991 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: Coordonator administrativ - Mona Dobre.

Descarca invitatia la conferinta in format PDF

>> ARHIVA COMUNICATE DE PRESA

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro